Kefírová kultúra S na 200 l
Cena (bez DPH)
€ 4,50
DPH (20%)
€ 0,90
Cena (s DPH)
€ 5,40
Lyofilizovaná kultúra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kefírového mlieka.
Výrobca:
MILCOM a.s. Praha
Dostupnosť:
Na sklade
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota a doba kultivácie: 23-30 °C (optimum 30 °C), kultivácia pri 23 °C, 20-24 hodín alebo pri 30 °C, 16-18 hodín
Balenie:
vrecúško na 200 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces. Kultúra neobsahuje GMO.